„Перуника зала Албена“, к.к. „Албена“

Уникалната многофункционална зала създадена през 2019 г., се намира в центъра на комплекса „Албена“. Залата е проектирана в моделен стил с внимание към всеки детайл. Интериорът е аранжиран от френската дизайнерка Кристин Борела, която е работила и по интериора на 5-звездното бижу “Maritim Hotel Paradise Blue Albena”.

“Перуника зала Албена” е оборудвана с техника от последно поколение. Решенията на озвучителна система са базирани на продукти на американската фирма „Bose“, като проектирането му е направено след акустичен анализ на пространството и специални  електроакустични симулации.

Централен звуков процесор поддържа 128 цифрови и 20 аналогови аудио потока, множество сценарии за бързо конфигуриране на залата в 12 аудио зони, с възможност за отделно управление на източника и нивото на звука.

Залата разполага с 5 проекционни екрана и 6 помощни монитора в отделните зони и матрица позволяваща отделно управление на всеки екран.

Залата е оборудвана с видео смесителен пулт с възможност за излъчване онлайн.

„Перуника зала Албена“ създава възможности за провеждане на конферентни събития при спазване на всички противоепидемични изисквания и на 20 септември 2021 г. ще приеме Общото събрание на НСОРБ и дискусията за бъдещето на децентрализацията на управлението.

Залата носи името на защитеното цвете Ирис, отглеждан в резерват Балтата, който се простира  в непосредствена близост до залата.

ПАРТНЬОРИ

КОНТАКТИ