Нанси Шилър
Президент на фонадация „Америка за България“

Нанси Шилър е Президент на Фондация „Америка за България“ от септември 2016 година. След 20 години работа като управляващ директор в Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ)(1992-2012) и във Фондация „Америка за България“ (2008-2012), Нанси Шилър бе избрана за член на Борда на директорите на Фондацията през декември 2012 година, a в периода юни 2015 – септември 2016, за заместник председател на Борда на директорите.

Преди кариерата си в БАИФ и Фондация „Америка за България“, Нанси Шилър работи в областта на търговските недвижими имоти в Чикаго, както и в няколко организации с нестопанска цел в областта на мениджмънта, финансите и маркетинга. Г-жа Шилър има магистърска степен по бизнес администрация от Университета ДеПол и бакалавърска степен от Университета на Илинойс в Чикаго.

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната. Повече информация за Фондацията  може да намерите тук: https://us4bg.org/.

ПАРТНЬОРИ

КОНТАКТИ